AvaliaçÔes de Friture Biej Miep Echt

AvaliaçÔes recentes

5.0
Alex Beskers
16 março 2023

Goede service

Patrick
10 março 2023
Loes Meevissen
17 fevereiro 2023

Zoals altijd lekkere friet, snacks en prima service!

Nina Fliescher
15 fevereiro 2023

Mooi op tijd klaar , dus warm . Prima service en goeie kwaliteit .

Nedley Moll
12 fevereiro 2023

Het was weer van ouds het beste patatje oorlog van Nederland!

Jeanny
12 fevereiro 2023

Bestelling was op aangegeven tijd klaar. Smaakte voortreffelijk! Is het mogelijk om in de snack mannetjes de fricandel te vervangen door viandel?

Reacção a Friture Biej Miep

Hallo jeanny Als je bij je volgende bestelling even een opmerking plaats zorgen wij ervoor dat het een viandel is inplaats van een frikandel 👍

Loes Meevissen
10 fevereiro 2023

Zoals altijd heerlijke friet en snacks. Helaas vandaag 1 snack vergeten.. er zat maar 1 frikandel speciaal bij terwijl ik er twee had besteld. Dit zag ik bij thuiskomst pas.

Reacção a Friture Biej Miep

Goedendag Loes Check even je email 😉

Patrick
10 fevereiro 2023
Patrick
29 janeiro 2023
Giovanna boccoli
18 janeiro 2023

Super, was precies op de afgesproken tijd klaar. Prima service

N
15 janeiro 2023

Heerlijke friet en snacks. Verrukkelijke satésaus.. bestelling altijd optijd klaar. Vriendelijke medewerkers. Altijd helemaal top.

Patrick
13 janeiro 2023
Sonja
13 janeiro 2023

Heerlijke friet, geleverd op de afgesproken tijd. Goede service.

Kim
28 dezembro 2022

Altijd alles top in orde👍

Patrick
3 dezembro 2022
Reacção a Friture Biej Miep

Bedankt voor je beoordeling Patrick

Daphne
1 dezembro 2022

Zoals gewoonlijk lekkere frietjes en snacks. Besteld via de app wat erg gemakkelijk is. Eten was optijd klaar om afgehaald te worden.

Reacção a Friture Biej Miep

Bedankt voor je fijne review Daphne

Jeroen
29 novembro 2022

Via Internet besteld en vervolgens opgehaald. Het eten was, zoals we gewend zijn, lekker, maar de teleurstelling was groot dat een hamburger en een snack ontbrak! Vergissingen kunnen gebeuren, maar op 7 artikelen er 2 missen is best slecht. Om niet met gedeeltelijk koud eten te zitten, hebben we maar verdeeld en opgegeten wat er wel in de zak zat. We hebben het er na afloop maar bij gelaten, geen van ons had meer zin om in de auto te stappen om naar Echt te rijden voor het ontbrekende eten.

Reacção a Friture Biej Miep

Goedendag Jeroen Zoals in ons mail contact ook aangegeven hebben we momenteel een vrij nieuw team , links en recht gebeuren er nog wel eens kleine fouten . Volgende keer zorgen we er natuurlijk voor dat we wel de 5 sterren beoordeling krijgen ;-). Team Biej Miep

Will van Buggenum
27 novembro 2022

Goede service en kwaliteit. Vlotte en vriendelijke bediening

Reacção a Friture Biej Miep

Bedankt voor je fijne beoordeling Wil.

Bart Hendrikx
23 novembro 2022

Bestelling stond klaar en was nog prima op temperatuur en smaakvol.

Reacção a Friture Biej Miep

Bedankt voor je review Bart

Milona
19 novembro 2022

👌perfect geregeld

Reacção a Friture Biej Miep

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling Milona

Maud Goossens
2 novembro 2022

Altijd goed en lekker (top)

Reacção a Friture Biej Miep

Bedankt voor je review Maud

Hofstra
1 novembro 2022

Prima kwaliteit, en zeer fijne manier om online te bestellen, alleen jammer van die 25 CT voor ideal

Reacção a Friture Biej Miep

Bedankt voor de beoordeling. Helaas zijn wij ook gebonden aan de ideal kosten.

Inge Manders-Jöerissen
21 outubro 2022

Het was weer prima verzorgd en uitstekend van kwaliteit!

Reacção a Friture Biej Miep

Bedankt voor je review Inge

Monique
27 setembro 2022

Bestellen via de website gaat super. Heerlijk eten, op afgesproken tijd klaar. Zeer klantvriendelijk

Reacção a Friture Biej Miep

Bedankt voor je review Monique

Inge Manders-Jöerissen
25 setembro 2022

Precies op de afgesproken tijd kon ik mijn bestelling, die ik online besteld en ook betaald had, in ontvangst nemen. Super geregeld! En het smaakte, zoals altijd, voortreffelijk! Uitstekende kwaliteit!

Reacção a Friture Biej Miep

Bedankt voor de fijne en uitgebreide review Inge .

Fred
23 setembro 2022

Top spareribs beste van Echt en omstreken

Reacção a Friture Biej Miep

Bedankt voor je fijne review Fred

R.janssen
23 setembro 2022

Voor het eerst online besteld bij biej miep. Snel een simpel Fijne overzichtelijke webpagina.

Reacção a Friture Biej Miep

Bedankt voor je review r janssen