Reviews from Friture Biej Miep Echt

Recent reviews

5.0
Alex Beskers
16 March 2023

Goede service

Patrick
10 March 2023
Loes Meevissen
17 February 2023

Zoals altijd lekkere friet, snacks en prima service!

Nina Fliescher
15 February 2023

Mooi op tijd klaar , dus warm . Prima service en goeie kwaliteit .

Nedley Moll
12 February 2023

Het was weer van ouds het beste patatje oorlog van Nederland!

Jeanny
12 February 2023

Bestelling was op aangegeven tijd klaar. Smaakte voortreffelijk! Is het mogelijk om in de snack mannetjes de fricandel te vervangen door viandel?

Reaction from Friture Biej Miep

Hallo jeanny Als je bij je volgende bestelling even een opmerking plaats zorgen wij ervoor dat het een viandel is inplaats van een frikandel šŸ‘

Loes Meevissen
10 February 2023

Zoals altijd heerlijke friet en snacks. Helaas vandaag 1 snack vergeten.. er zat maar 1 frikandel speciaal bij terwijl ik er twee had besteld. Dit zag ik bij thuiskomst pas.

Reaction from Friture Biej Miep

Goedendag Loes Check even je email šŸ˜‰

Patrick
10 February 2023
Patrick
29 January 2023
Giovanna boccoli
18 January 2023

Super, was precies op de afgesproken tijd klaar. Prima service

N
15 January 2023

Heerlijke friet en snacks. Verrukkelijke satƩsaus.. bestelling altijd optijd klaar. Vriendelijke medewerkers. Altijd helemaal top.

Patrick
13 January 2023
Sonja
13 January 2023

Heerlijke friet, geleverd op de afgesproken tijd. Goede service.

Kim
28 December 2022

Altijd alles top in ordešŸ‘

Patrick
3 December 2022
Reaction from Friture Biej Miep

Bedankt voor je beoordeling Patrick

Daphne
1 December 2022

Zoals gewoonlijk lekkere frietjes en snacks. Besteld via de app wat erg gemakkelijk is. Eten was optijd klaar om afgehaald te worden.

Reaction from Friture Biej Miep

Bedankt voor je fijne review Daphne

Jeroen
29 November 2022

Via Internet besteld en vervolgens opgehaald. Het eten was, zoals we gewend zijn, lekker, maar de teleurstelling was groot dat een hamburger en een snack ontbrak! Vergissingen kunnen gebeuren, maar op 7 artikelen er 2 missen is best slecht. Om niet met gedeeltelijk koud eten te zitten, hebben we maar verdeeld en opgegeten wat er wel in de zak zat. We hebben het er na afloop maar bij gelaten, geen van ons had meer zin om in de auto te stappen om naar Echt te rijden voor het ontbrekende eten.

Reaction from Friture Biej Miep

Goedendag Jeroen Zoals in ons mail contact ook aangegeven hebben we momenteel een vrij nieuw team , links en recht gebeuren er nog wel eens kleine fouten . Volgende keer zorgen we er natuurlijk voor dat we wel de 5 sterren beoordeling krijgen ;-). Team Biej Miep

Will van Buggenum
27 November 2022

Goede service en kwaliteit. Vlotte en vriendelijke bediening

Reaction from Friture Biej Miep

Bedankt voor je fijne beoordeling Wil.

Bart Hendrikx
23 November 2022

Bestelling stond klaar en was nog prima op temperatuur en smaakvol.

Reaction from Friture Biej Miep

Bedankt voor je review Bart

Milona
19 November 2022

šŸ‘Œperfect geregeld

Reaction from Friture Biej Miep

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling Milona

Maud Goossens
2 November 2022

Altijd goed en lekker (top)

Reaction from Friture Biej Miep

Bedankt voor je review Maud

Hofstra
1 November 2022

Prima kwaliteit, en zeer fijne manier om online te bestellen, alleen jammer van die 25 CT voor ideal

Reaction from Friture Biej Miep

Bedankt voor de beoordeling. Helaas zijn wij ook gebonden aan de ideal kosten.

Inge Manders-Jƶerissen
21 October 2022

Het was weer prima verzorgd en uitstekend van kwaliteit!

Reaction from Friture Biej Miep

Bedankt voor je review Inge

Monique
27 September 2022

Bestellen via de website gaat super. Heerlijk eten, op afgesproken tijd klaar. Zeer klantvriendelijk

Reaction from Friture Biej Miep

Bedankt voor je review Monique

Inge Manders-Jƶerissen
25 September 2022

Precies op de afgesproken tijd kon ik mijn bestelling, die ik online besteld en ook betaald had, in ontvangst nemen. Super geregeld! En het smaakte, zoals altijd, voortreffelijk! Uitstekende kwaliteit!

Reaction from Friture Biej Miep

Bedankt voor de fijne en uitgebreide review Inge .

Fred
23 September 2022

Top spareribs beste van Echt en omstreken

Reaction from Friture Biej Miep

Bedankt voor je fijne review Fred

R.janssen
23 September 2022

Voor het eerst online besteld bij biej miep. Snel een simpel Fijne overzichtelijke webpagina.

Reaction from Friture Biej Miep

Bedankt voor je review r janssen