Bewertungen von Friture Biej Miep Echt

Neue Beurteilungen

5.0
Alex Beskers
16 M├Ąrz 2023

Goede service

Patrick
10 M├Ąrz 2023
Loes Meevissen
17 Februar 2023

Zoals altijd lekkere friet, snacks en prima service!

Nina Fliescher
15 Februar 2023

Mooi op tijd klaar , dus warm . Prima service en goeie kwaliteit .

Nedley Moll
12 Februar 2023

Het was weer van ouds het beste patatje oorlog van Nederland!

Jeanny
12 Februar 2023

Bestelling was op aangegeven tijd klaar. Smaakte voortreffelijk! Is het mogelijk om in de snack mannetjes de fricandel te vervangen door viandel?

Antwort von Friture Biej Miep

Hallo jeanny Als je bij je volgende bestelling even een opmerking plaats zorgen wij ervoor dat het een viandel is inplaats van een frikandel ­čĹŹ

Loes Meevissen
10 Februar 2023

Zoals altijd heerlijke friet en snacks. Helaas vandaag 1 snack vergeten.. er zat maar 1 frikandel speciaal bij terwijl ik er twee had besteld. Dit zag ik bij thuiskomst pas.

Antwort von Friture Biej Miep

Goedendag Loes Check even je email ­čśë

Patrick
10 Februar 2023
Patrick
29 Januar 2023
Giovanna boccoli
18 Januar 2023

Super, was precies op de afgesproken tijd klaar. Prima service

N
15 Januar 2023

Heerlijke friet en snacks. Verrukkelijke sat├ęsaus.. bestelling altijd optijd klaar. Vriendelijke medewerkers. Altijd helemaal top.

Patrick
13 Januar 2023
Sonja
13 Januar 2023

Heerlijke friet, geleverd op de afgesproken tijd. Goede service.

Kim
28 Dezember 2022

Altijd alles top in orde­čĹŹ

Patrick
3 Dezember 2022
Antwort von Friture Biej Miep

Bedankt voor je beoordeling Patrick

Daphne
1 Dezember 2022

Zoals gewoonlijk lekkere frietjes en snacks. Besteld via de app wat erg gemakkelijk is. Eten was optijd klaar om afgehaald te worden.

Antwort von Friture Biej Miep

Bedankt voor je fijne review Daphne

Jeroen
29 November 2022

Via Internet besteld en vervolgens opgehaald. Het eten was, zoals we gewend zijn, lekker, maar de teleurstelling was groot dat een hamburger en een snack ontbrak! Vergissingen kunnen gebeuren, maar op 7 artikelen er 2 missen is best slecht. Om niet met gedeeltelijk koud eten te zitten, hebben we maar verdeeld en opgegeten wat er wel in de zak zat. We hebben het er na afloop maar bij gelaten, geen van ons had meer zin om in de auto te stappen om naar Echt te rijden voor het ontbrekende eten.

Antwort von Friture Biej Miep

Goedendag Jeroen Zoals in ons mail contact ook aangegeven hebben we momenteel een vrij nieuw team , links en recht gebeuren er nog wel eens kleine fouten . Volgende keer zorgen we er natuurlijk voor dat we wel de 5 sterren beoordeling krijgen ;-). Team Biej Miep

Will van Buggenum
27 November 2022

Goede service en kwaliteit. Vlotte en vriendelijke bediening

Antwort von Friture Biej Miep

Bedankt voor je fijne beoordeling Wil.

Bart Hendrikx
23 November 2022

Bestelling stond klaar en was nog prima op temperatuur en smaakvol.

Antwort von Friture Biej Miep

Bedankt voor je review Bart

Milona
19 November 2022

­čĹîperfect geregeld

Antwort von Friture Biej Miep

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling Milona

Maud Goossens
2 November 2022

Altijd goed en lekker (top)

Antwort von Friture Biej Miep

Bedankt voor je review Maud

Hofstra
1 November 2022

Prima kwaliteit, en zeer fijne manier om online te bestellen, alleen jammer van die 25 CT voor ideal

Antwort von Friture Biej Miep

Bedankt voor de beoordeling. Helaas zijn wij ook gebonden aan de ideal kosten.

Inge Manders-J├Âerissen
21 Oktober 2022

Het was weer prima verzorgd en uitstekend van kwaliteit!

Antwort von Friture Biej Miep

Bedankt voor je review Inge

Monique
27 September 2022

Bestellen via de website gaat super. Heerlijk eten, op afgesproken tijd klaar. Zeer klantvriendelijk

Antwort von Friture Biej Miep

Bedankt voor je review Monique

Inge Manders-J├Âerissen
25 September 2022

Precies op de afgesproken tijd kon ik mijn bestelling, die ik online besteld en ook betaald had, in ontvangst nemen. Super geregeld! En het smaakte, zoals altijd, voortreffelijk! Uitstekende kwaliteit!

Antwort von Friture Biej Miep

Bedankt voor de fijne en uitgebreide review Inge .

Fred
23 September 2022

Top spareribs beste van Echt en omstreken

Antwort von Friture Biej Miep

Bedankt voor je fijne review Fred

R.janssen
23 September 2022

Voor het eerst online besteld bij biej miep. Snel een simpel Fijne overzichtelijke webpagina.

Antwort von Friture Biej Miep

Bedankt voor je review r janssen